Hopp til innholdet

Velkommen til Havnekonferansen 2023 31. august på Kilden, Kristiansand

  Kristiansand havn

  Havnekonferansen er den største og viktigste møteplassen for Havne-Norge og arrangeres av Kristiansand Havn i samarbeid med Agder fylkeskommune, Business Region Kristiansand, Shortsea Promotion Center, Havnemagasinet og Norske havner.

  Konferanseprogrammet består som vanlig av fire deler: Havneutvikling og rammebetingelser, Mitt skip er lastet (med vareeier i fokus), Rederienes krav til fremtidens havner og Global Outlook som er dedikert våre internasjonale gjester. Med dette firkløveret byr vi på noe for enhver smak, og sikrer et bredt spekter av kunnskapsdeling. På kvelden er det mulig å delta på den populære konferansemiddagen.

  For første gang inviterer vi til Havnelounge på brygga, nærmere bestemt på restaurant Hos Moi. Havneloungen vil være åpen fra konferansens slutt og til middagen på Festningen på kvelden. Vi håper så mange som mulig ønsker å benytter denne anledningen til å treffe nye og eksiterende kontakter.

  Nytt av året er at du kan ta kontakt med Kristiansand Havn om du ønsker profilering under Havnekonferansen. Vi rigger opp foajeen på Kilden slik at du kan sette opp din roll-up og skape en møteplass for nettverking knyttet til deg og ditt selskap. Her tilbyr vi en pakke som inneholder dag-pakke og roll-up. Ta kontakt med Isabelle-Louise Aabel i Kristiansand Havn på mail; Isabelle-Louise.Aabel@Kristiansand-havn.no

  Dagen før, 30. august 2023, kan du delta på Innovasjonshub i regi av Shortsea Promotion Centre og Norske Havner. Dette er arenaen for deling av innovative løsninger, fra ulike bransjer, som utfordrer deltakernes tenkning om fremtidens transportløsninger. En svært god oppfart til Havnekonferansen dagen etter. I fellesskap inviterer vi til en get-togehter onsdag kveld, 30. august, i Sky Bar på Caledonien.

  Vi gleder oss til å fylle å fylle Multisalen i Kilden, skape gode diskusjoner og nyte en augustdag sammen med dere i Kristiansand.

  Varme hilsener fra Havnedirektør Atle Nielsen, og Kommunikasjonssjef Isabelle-Louise Aabel i Kristiansand Havn.