Hopp til innholdet

Unifeeder med ny service Rotterdam – Oslo

  Unifeeder med oppgradert service fra Benelux til Norge. F.o.m. 18 mai tilbyr Unifeeder avganger på lørdag ettermiddag, med ankomst i Oslo mandag morgen. Den nye servicen styrker tilbudet på nordgående transport og gjør det mulig for flere å velge sjøveien.

  Unifeeder oppgraderer nåværende service som forbinder Benelux og Norge. Fra og med 18. mai, vil Unifeeder tilby en service med avgang Rotterdam på lørdag ettermiddag og ankomst tidlig mandag morgen, klar for leveranser i Oslo-området. Båten ankommer Brevik tirsdag.

  Styrker eksiterende nettverk

  For å styrke nettverket tilbyr Unifeeder også en annen tjeneste som har avgang fra Rotterdam på lørdagskveld og ankommer Norge tidlig tirsdag med morgenleveranser til både Drammen og Moss. Denne tjenesten tilbyr et godt alternativ og gir større fleksibilitet. Unifeeder opererer idag på 7 norske havner; Brevik, Drammen, Fredrikstad, Kristiansand, Larvik, Moss og Oslo. Fra Rotterdam betjener de Oslo med 7 direkte seilinger pr uke. 

  Unifeeder tilbyr kundene multimodale dør-dør løsninger gjennom å kombinere Shortsea- med vei- og jernbanetransport. Visjonen er å være en ledende europeisk intermodal leverandør. ​

  Les også
  Flytter gods fra vei til sjø

  Om Unifeeder

  Unifeeder ble etablert i 1977 og har noen av de største nettverkene for containertransport i Europa og middelhavet. Unifeeder fokuserer sin virksomhet innenfor to områder:

  • Shortsea Dør-Dør
  • Container feeder service 

  Shortsea Promotion Centre Norway​ er et kompetansesenter for nærskipsfart. Vi fremskaffer og formidler kunnskap som er nyttig i arbeidet med å gjøre sjøtransporten til en større del av verdikjeden.​​​​​​ Vi er en del av den Europeiske kompetanseklyngen av Shortsea Promotion Centre.​​​​