Hopp til innholdet

Skandinavisk fokus på bærekraftig transport i Gøteborg 13 juni

  8 av 10 vareeiere forteller oss at bærekraft vil påvirke bedriftens logistikkvalg. På konferansen 13 juni får vi høre fra ledende aktører i hele kjeden og hvordan de adresserer bærekraftsutfordringen.

  Shortsea Promotion Centre og Norske Havner arrangerer en konferanse med hovedtema på bærekraftsutfordringen, og hvordan ledende aktører møter denne utfordringen. Dette er en arena for alle i Skandinavia som er opptatt av bærekraftig transport.

  Vi får innblikk fra aktører i hele verdikjeden, fra vareeiere, rederier, havner, myndigheter og operatører, og hvordan de bidrar til en mer bærekraftig transportsektor.

  Ved å legge konferansen til Gøteborg, Nordens største havn, møter vi toneangivende svenske miljøer, samt at vi skaper en Skandinavisk arena for å utveksle erfaringer på tvers av landegrensene.

  Jørn Askvik i Shortsea Promotion Centre.

  Tilbake til markedsutfordringen, 8 av 10 vareeiere forteller oss at bærekraft vil påvirke bedriftens logistikkvalg, flertallet av disse igjen fremhever hvordan fremtidens anbudsprosesser vil vektlegge leverandører som bidrar til at bedriften når sine klimamål.

  Foredragsholdere tirsdag 13 juni

  Malin Colin, Deputy CEO, Gøteborg Havn
  Gerrit Hartman, Segment owner Ro-Ro and Rail, Volvo Group 
  Elkjøp/Elgiganten TBA
  Björn Garberg, Sjöfartssamordner, Trafikverket
  Linus Ljungmark, Area MD Scandinavia, CMA CGM
  Martina Engen, Adm. Direktør, DFDS Logistikk AS
  Are Gråthen, Regional Director, Samskip
  Jacob Minnehagen, Senior Business Development Manager, Gøteborg Havn
  David Wallgren, Senior Business Development Manager, Gøteborg Ro-Ro terminal
  Foredragsholdere 13 juni