Hopp til innholdet

Shortsea Business Workshop Stavanger Havn 13.11

  SPC-Norge arrangerer Shortsea Business Workshop I Stavanger havn onsdag 13.11. Dette er en arena for å konkretisere forretningsmuligheter i Shortsea segmentet for vareeiere, rederier havne og logistikkaktører. Torsdag går turen Oslo havn.

  Program

  Formatet for Work-shopen vil være en eller flere plenumspresentasjoner av vareeiere, havne- eller logistikkaktører tilknyttet muligheter relatert til intermodale logistikkløsninger hvor sjøveien er en viktig del av løsningen. I etterkant av plenumspresentasjonen(e) avholdes det individuelle speed-dating møter (15 minutter) for å knytte kontakt, utdype mulighetene og avtale videre oppfølging.

  Shortsea Business Workshop Program 13.11

  Hvem er Nordfrost?

  Nordfrost er en tysk kjøle- og frysehus leverandør med godt utbygd distribusjonsnett i hele Tyskland. De har 40 logistikk lokasjoner i Tyskland, i tillegg til Danmark, Nederland og partner lokasjoner.

  Nordfrost Logistikk lokasjoner i Tyskland

  Nordfrost har spesialisert seg på temperatur-kontrollert matvare logistikk. De er markedsleder på det tyske markedet og tilbyr verdiøkende logistikk tjenester innen: plukking og pakking, kalibrering, sortering, veiing, merking, montering, ompakking, lasting og lossing av containere, varespesifikk kvalitetskontroll.

  Nordfrost vil presentere sine tanker om å etablere Shortsea-ruter mellom Wilhelmshaven og Norge for temperatur-kontrollerte varer.  

  Interessen for å møte Nordfrost til speed-dating har vært god både i Stavanger og Oslo, vi ser frem til skape muligheten for mer gods fra vei til sjø.

  Hvis du ikke deltar på denne Workshopen, men er interessert i å bli holdt oppdatert om fremtidige workshops, send en mail til shortsea@shortseapromotioncentre.no.