Hopp til innholdet

Shortsea Business Workshop 28-29 november.

  SPC-Norge arrangerer Shortsea Business Workshop i Stavanger- og Oslo havn henholdsvis 28-29 november. Vi får besøk av Antwerpen havn som har identifisert Norge som ett av 3 satsingsområder på Shortsea.

  Shortsea Promotion Centre Norway (SPC-N) introdusert nylig konseptet Shortsea Business Workshop for å skape en arena for konkretisering av forretningsmuligheter innenfor Shortsea segmentet. Første workshopen gikk av stabelen 13-14 november hvor vi hadde besøk av tyske Nordfrost.

  Hva er Shortsea Business Workshop?

  Vi vet at dagens nøkkelpersoner er travelt opptatt, og setter høye krav til hvordan de disponerer tiden. Dette har vært førende for formatet av Shortsea Business Workshop.  Målsettingen er å gi deltagerene nok informasjon iløpet av noen få timer om den aktuelle markedsmuligheten og svar på om dette er noe som kan være aktuelt for akkurat din bedrift.

  Jevnt over et interessant arrangement og konsept som «fyller et hull» og ett behov.
  Deltager tilbakemelding på Shortsea Business Workshop 13-14 november

  Workshop formatet er intensivt og kompakt med fokus på å knytte verdifulle relasjoner. Vi starter med en plenumspresentasjon av dagens bedrift med påfølgende speed-dating møter. Speed-dating møtene er korte møter a´ 15 minutter hvor hele hensikten er å etablere kontakt og avklare om denne muligheten kan utvikles videre.

  Antwerpen havn

  Antwerpen havn har identifisert Norge som ett av 3 satsingsområder på Shortsea. De har gjennomført en markedsanalyse av relevante vareeiere i nærheten av Antwerpen havn med varestrømmer til Norge. I workshopene på torsdag og fredag vil de presentere denne markedsanalysen og møte relevante aktører i speed-dating seansen som kan være med å realisere Shortsea satsingen.

  Neste workshop

  Det er planlagt 4 Shortsea Business workshops i 2020, en pr kvartal. Hvis du er interessert i å delta eller har varestrømmer som er aktuelle for sjøveien og vil presentere dette til aktører som kan hjelpe deg å flytte fra vei til sjø – kontakt oss på shortsea@shortseashipping.no