Hopp til innholdet  Hirtshals Havn
  Havn
  Email: m.langballe@hirtshalshavn.dk

  Hirtshals - et unikt geografisk knutepunkt

  Hirtshals Havn har en unik geografisk beliggenhet kun 20 minutters seiling fra seilingsrutene mellom Europas vestkyst, Storbritannia, Skandinavia og Baltikum, nær noen av Europas beste fiskeplasser, og rett ved starten av det europeiske motorveinettet.Hirtshals Havns beliggenhet, kombinert med en effektiv infrastruktur og et godt logistikksystem, gjør havna til et naturlig samlingspunkt for transport, fiske og maritime tjenester.

  Rutenett

  Rutenett Hirtshals Havn

  Hirtshals Havn er en av Danmarks største ferge- og transporthavner, og har forbindelser til Skandinavia og Europa. Fra Hirtshals Havn er det avganger til Larvik, Langesund, Kristiansand, Stavanger og Bergen i Norge, samt Torshavn på Færøyene og Seydisfjordur på Island.

  Senest, i 2020, er det etablert ruter til Reykjavik (Thorlakshöfn) på Island og Scrabster i Skottland.

  Hirtshals havn betjenes av de tre sterke nordiske rederiene; Color Line, Fjord Line og Smyril Line, som alle har fokus på kvalitet, service, opplevelser og punktlighet.
  Fra Hirtshals er det fergetrafikk til fem destinasjoner i Norge samt Færøyene og Island.

   

   

  Skandinavias multimodale logistikksenter

  Kjernen i godstransporten over Hirtshals Havn er ro/ro-trafikken og samtidig er havnen et senter for multimodal transport, i form av sammenkobling av fergetrafikk, godstrafikk, veitrafikk og jernbanetrafikk. Havnens mål er å utvide markedsposisjonen innen ro/ro-trafikk i Skandinavia gjennom sammenkobling av fergeruter, lasteruter, jernbaner og motorveier med tanke på å skape optimale transportløsninger.

  Med utgangspunkt i Hirtshals Havns unike geografiske plassering direkte til sjøkorridorene i Nordsjøen og en godt utbygd infrastruktur på landsiden, har Hirtshals store muligheter til å utnytte fordelene ved de enkelte transportformene og skape transportløsninger basert på effektivitet og optimalisering. av transportøkonomi. Fremtiden stiller også større krav til bærekraftige transportløsninger, og også her utgjør multimodale transportløsninger i Skandinavia med Hirtshals som det logiske sentrum et viktig element. Les mer om Hirtshals Havn som multimodalt logistikksenter.

  Kontaktinformasjon

  Havnevakten: +45 98 94 14 22
  E-mail: havnevagten@portofhirtshals.dk

  Administrasjon: +45 96 56 50 00
  E-mail: info@portofhirtshals.dk

  Hirtshals Havn
  Norgeskajen 11
  9850 Hirtshals