Hopp til innholdet

Ny havnedirektør i Grenland Havn IKS

  Torben Jepsen Havnedirektør i Grenland Havn

  Torben Jepsen er ansatt som ny havnedirektør i Grenland Havn IKS etter Finn Flogstad, som går av med pensjon etter 20 år i rollen. Det var høy interesse for stillingen og en omfattende rekrutteringsprosess.

  I vurderingen av søkerne har styret lagt vekt på å rekruttere en tydelig leder som kan videreføre havneselskapet som en strategisk viktig utviklingsaktør for regionen og for eierkommunene, sier styreleder Roy Vardheim.

  Torben Jepsen kommer fra stillingen som assisterende havnedirektør/driftssjef i Grenland Havn. Jepsen, som opprinnelig er dansk, ble ansatt som teknisk sjef i 2017.

  Før det hadde han hatt flere ledende stillinger både i Norge og utlandet, blant annet som fabrikksjef ved Aaltvedt Betong i Skien og som kvalitetssikringssjef ved Norcems anlegg i De forente arabiske emirater.

  Grenland Havn står overfor spennende utfordringer blant annet når det gjelder det grønne skiftet og digital infrastruktur. Vi har hatt en omfattende rekrutteringsprosess, og vi føler oss sikre på at Torben er rett person til å utvikle Grenland Havn videre.
  Styreleder i Grenland Havn IKS, Roy Vardheim

  – Torben har solid ledererfaring og stor kontaktflate både i næringslivet og i havne- Norge. I tillegg har han en kommersiell tankegang som vil være viktig for å sikre fremtidig drift og vekst for havna. Vi gratulerer Torben med en betydningsfull jobb som vil by på mange spennende oppgaver, avslutter Vardheim.

  Torben tiltrer stillingen 1. juni.

  For mer informasjon kontakt:

  Roy Vardheim, styreleder i Grenland Havn IKS på tlf 913 27 716 eller e-post rv@gassnova.no

  Kilde: Grenland Havn IKS Pressemelding 26.03.21