Hopp til innholdet

Nor Lines forsterker sin posisjon innen kystlogistikk gjennom oppkjøpet av Kyst 1 i Bergen. Nor Lines kjøper 100% av aksjene i selskapet, som etterhvert vil endre navn til Nor Lines Bergen AS.

Nor Lines Norway AS, som allerede har 11 egne terminaler langs kysten, i tillegg til en lang rekke agenter, forsterker nå sin posisjon innen kystlogistikk gjennom oppkjøp av Kyst 1 i Bergen.

Read the article in English here: Nor Lines reinforces its presence along the Norwegian west coast

-Investeringen i Kyst 1 av Nor Lines, styrker satsingen på vestlandet, og vil akselerere selskapets og konsernets ambisjoner mot enda mer bærekraftig innenlands transport og distribusjon fremover, sier Samskip sin Regiondirektør i Norge, Are Gråthen. 

Foto: Zbigniew «Ziggi» Wantuch

Vi har ambisjoner om å være ledende innen kyst logistikk, og har allerede i dag en sterk tilstedeværelse med både terminaler og agenter, samt ansvaret for all frakt på Hurtigruten og Havila i tillegg til morselskapets egne skip.
Oddgeir Hepsø, Daglig leder i Nor Lines

Kyst 1 har siden 2019 vært agent for Nor Lines i Bergen, men gjennom oppkjøpet integreres selskapet fullt og helt i Nor Lines-familien, og endrer etterhvert navn til Nor Lines Bergen AS.

Vi er glade for at Nor Lines med sin kystsatsing kan integrere våre tjenester og arbeidsplasser i sitt nettverk på denne måten. Dette er vinn-vinn for våre kunder, for næringslivet langs kysten og for våre medarbeidere.
Jan Johansen, Daglig Leder Fjord 1

– Vi trenger et tett og nært samarbeid med aktører langs kysten. Det er viktig for kundene med lokal tilstedeværelse og derfor er kjøpet av Kyst 1 viktig for oss, avslutter Oddgeir Hepsø.

Om Kyst 1

Kyst 1 ble etablert i 2009 av Jan Johansen og Randi Sivertsen, og Jan vil inntil videre vil fortsette som daglig leder. Selskapet bistår med sjøfrakt, landtransport, fortolling og lagerservice og har 15 medarbeidere.

For ytterligere informasjon om oppkjøpet og rutetilbud, se Nor Lines sine hjemmesider eller for pressehenvendelser kontakt:

Oddgeir Hepsø
Tlf: 40 30 40 31
oddgeir.hepsoe@norlines.no

Jan Johansen
Tlf: 91 30 40 56
jan@kyst1.no