Hopp til innholdet

Medlemsskap og fordeler

Som medlem i Shortsea Promotion Centre har du mange fordeler. Synlighet gjennom vårt aktive arbeid, samarbeid med hele verdi­kjeden, vekst gjennom vårt store nettverk, innsikt gjennom våre vareeier­under­søkelser og et stort Europeisk nettverk.

Vinkler SPC2000_ned
anastasia-taioglou-CTivHyiTbFw-unsplash

Hvorfor bli medlem?

Synlighet

Aktiv kommunikasjon og innholdsproduksjon gjennom egne nettsteder, sosiale medier og konferanser skaper god rekkevidde for budskapet om mer gods fra vei til sjø.

Innsikt

Vi gjennomfører årlige nasjonale vareeierundersøkelser for å hente innsikt om markedets  logistikkbehov. Kunnskap som formidles til næringen gjennom konferanser og foredrag, og understøtter arbeidet om mer gods fra vei til sjø.

Europeiske nettverk

Vi er en del av et nettverk av 12 andre nasjonale europeiske sentre, dette gir våre medlemmer tilgang på et stort europeisk nettverk som jobber for mer gods fra vei til sjø.

Vekst

Vi oppfordrer til, og etablerer verdifulle forbindelser mellom våre nettverk av vareeiere, rederier, havner, speditører og teknologiselskaper.

Samarbeid

Vi samarbeider med hele verdikjeden fra vareeiere, maritim næring (nasjonalt og europeisk), teknologiselskaper og norskemyndigheter.

Medlemsfordeler fra våre samarbeidspartnere

Bauta advokatfirma er spesialisert innen eiendomsrett, hav og miljø. De har særlig kompetanse innen havne- og farvanns­loven og til­skudds­ordninger rettet mot sjø­transport.

Som medlem får du to timer gratis konsultasjon og 20% rabatt på timepris.

Les mer om Bauta her!

Bardus design 3@2x

Bardus Design er et grafisk design­byrå som utvikler visuelle identiteter, nett­sider, emballasje­design og kommu­nikasjon for trykte og digitale medier. Bardus har bl.a hatt ansvaret for utviklingen av ny logo og profil for SPC.

Som medlem får du to timer gratis konsultasjon og 20% rabatt på timepris. 

Les mer om Bardus Design her!

Vidsyn_logo2_sort_rgb

Vidsyn er et rådgivningsselskap som bistår bedrifter med å konvertere ambisjoner til tydelige mål og sette kunden i stand til å realisere disse målene. Særlig kompetanse innen strategi- og forretningsutvikling og kommunikasjon.

Som medlem får du 20% rabatt på timepris. 

Les mer om Vidsyn her!

Vinkler SPC2000

Ser frem til å fortsette det gode samarbeidet i året som kommer. Dere i SPC legger ned en utrolig god jobb i å fremme sjø­trans­porten, og da spesielt med vareeier i fokus – det er verdifullt.

  • -Medlem i SPC

Bli medlem av Shortsea Promotion Centre her!

Jeg er interessert i medlemsskap i Shortsea Promotion Centre.
Send meg uforpliktende info om betingelser og pris.