Hopp til innholdet

Innovation HUB24: Arena for fremtidens transportløsninger

  Dagen før årets havnekonferanse i Kristiansand, onsdag 21. august, arrangeres årets utgave av Innovation HUB24. Innovation HUB Innovation HUB24 er arenaen for deling av innovative løsninger og nettverksbygging. På Innovation HUB24 vil du høre ledende aktører fra ulike bransjer utfordre etablerte tankesett om fremtidens transportløsninger.

  Norge har som målsetting at vi skal redusere våre utslipp med 55% innen 2030. I samme periode skal vi øke eksporten fra fastlands Norge med 50%. Eksportmålet vil kreve en kraftig økning i transportkapasitet , noe som igjen vil skape økte utslipp.

  Når transportsektoren står for ⅓ av våre nasjonale utslipp må vi som aktører tenke nytt rundt fremtidens operasjonsmodeller, og markedet må endre sine krav og forventninger for at vi som nasjon skal nå disse målene.

  FN´s Bærekraftsmål nr 9
  Foto: Canva

  Innovation HUB er arenaen for hvor ledende aktører fra ulike bransjer deler sine erfaringer knyttet til teknologi og forretningsutvikling knyttet til utvikling. En arena med ambisjon om å skape ny innsikt, og nye relasjoner i arbeidet med å utvikle fremtidens transportløsninger.

  Nye Perspektiver
  Vi utforsker nye fremskritt knyttet til teknologi og innovasjonsprosesser.

  Ny innsikt
  Hør fra ledende aktører dele sine erfaringer og utfordre etablerte tankesett.

  Skap nye relasjoner
  Møt visjonære bransjeledere som utfordrer status quo. Knytt kontakter og finn samarbeidspartnere for fremtidige prosjekter.

  Les om fjorårets konferanse her

  Hold av dagen, 21. august 2024 I Kristiansand. Bli med på Innovation HUB24 og vær med på å forme fremtidens transportlandskap.

  Årets program

  Gled deg til årets program, som er delt inn i tre spennende seksjoner:

  Keynote-seksjonen
  Her får vi gleden av å høre fra ledende aktører fra ulike bransjer som deler sine inspirerende erfaringer med innovasjon. Forbered deg på innsiktsfulle foredrag som vil gi deg nye perspektiver og idéer.

  Innovasjon
  Dypdykk i innovasjonsprosjekter: Vi utforsker hva som utløste behovet for endring, hvilke erfaringer som ble gjort underveis, og hvilke konkrete effekter og endringer disse prosjektene har ført til. Lær av suksesshistoriene og oppdag hvordan innovasjon kan transformere virksomheter.

  Kundecase
  To fascinerende kundecase står i fokus, hvor både kunden og leverandøren sammen beskriver prosessen fra start til slutt og deler de imponerende resultatene. Få et innblikk i hvordan samarbeidet har ført til suksessrike løsninger.

  Mer informasjon om programmet kommer snart. Ikke gå glipp av denne muligheten – meld deg på her!

  Mer informasjon om programmet kommer snart. Ikke gå glipp av denne muligheten – Påmelding finner du her !