Hopp til innholdet
SPC_arrangement_25

Arrangementer

Shortsea Promotion Centre arrangerer konferanser og har gjestespeakere på mange konferanser. Under er våre kommende arrangementer. 

Møt foredragsholderne

Hive Autonomy demo Innovasjonshub 23

“It´s a wrap” for årets utgave av Innovasjonshub 

4. september 2023

Innovasjonshuben I Kristiansand i regi av Norske Havner og Shortsea Promotion Centre markerte 3-års jubileum for arrangementet dagen før Havnekonferansen. 60 deltagere fikk høre fra ledende aktører som påvirker sine bransjer gjennom å utfordre etablerte tankesett, de fikk også delta på en live demo av en operatør som kontrollerte ulike maskiner på tvers av lokasjon, forskjellige maskiner, og type operasjon, fra en sentralisert kontrollenhet.

Les mer

Møt foredragsholderene på Innovasjonshub 23

28. august 2023

De siste månedene har vi blitt pepret med «buzzwords» som AI, ChatGPT, generative AI, computer vision, selvkjørende biler, autonome droner,… Les mer »Møt foredragsholderene på Innovasjonshub 23

Les mer
Illustrasjonsbilde fra Widerøe Zero

Møt foredragsholderene på Innovasjonshub 23

25. august 2023

Widerøe har som ambisjon å elektrifisere store deler av flyflåten innen 2030. Det norske kortbanenettet er svært godt godt egnet for elektrifisering, og utviklingen går raskt. Widerøe Zero ble etablert for å lede denne revolusjonen innen luftfart. Andreas Kollbye Aks, CEO i Widerøe Zero kommer for å snakke om hvordan jobbe med utvikling med kundens behov i fokus.

Les mer
pexels-tom-fisk-3063470

Medlemsskap gir fordeler

Som medlem i Shortsea Promotion Centre er du alltid den første som får informasjon om våre arrangementer. I tillegg får du rabattert medlemspris på disse.