ShortseaShipping
AdBanner

DFDS utvider fra nyttår

DFDS endrer sine ruter på Norge og inkluderer en ny havn.

DFDS har besluttet å utvide og forbedre ruten mellom Norge, Zeebrugge og Immingham. For tiden betjenes ruten av sideport / containerfartøyet Lysbris Seaways, som hovedsakelig transporterer papir fra Norske Skog, og containere med ulike typer last.

Den forbedrede ruten vil bli betjent av et større ro-ro-fartøy, Finlandia Seaways (bildet). Dette betyr at DFDS, i tillegg til containere og papir, vil kunne tilby søtransport for ro-ro-last som tilhengere, selvdrevne maskiner og et bredere utvalg av prosjektlast mellom navene.

DFDS vil legge til Brevik til portrotasjonen, i tillegg til de nåværende havnene Fredrikstad og Halden. Dette betyr at DFDS vil kunne tilby raske transportløsninger fra kontinentet og Storbritannia til både øst og vestkysten av Oslofjord. Med sen-uke avganger fra Zeebrugge og Immingham, og tidlig ankomst i Norge, vil DFDS tilby markedet en unik løsning for alle typer varer langs transportkorridorene.

Denne tjenesten vil erstatte den nåværende ro-ro-forbindelsen mellom Ghent og Brevik fra midten av februar 2019. Dette vil forbedre dagens tidsplan fra Brevik, med både et import- og et eksportanrop. Den reduserte transittiden sørgående vil åpne vei for eksport av fersk fisk fra Norge til kontinentet.

Kundeservice og salgskontakter forblir uendret.

Rute for Finlandia Seaways vil være som følger:

​DFDS rute Belgia-Storbritannia-Norge​
Havn
Ankomst​Avgang
Zeebrugge​​Tor
​Fre
​Immingham
​Lør
​Lør
Brevik - Import​​Søn
​Søn
​Fredrikstad
​Man
​Man
Halden​​Man
​Man
Brevik - Eksport​
Tue
​Tue

Kilde: Pressemelding. Bilde Marine Traffic

Dagens rute på ShorseaSchedules:

Nyhetsemner:  Borg , DFDS Logistics , Door-door , Linjetilbud , Moss , RoRo , Ruter
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab