ShortseaShipping
AdBanner

Styrker laget med logistikkspesialist

NorthSea Container Line har ansatt Turid Næss som operasjons- og logistikkspesialist.

– Vi er utrolig glade for å ha Turid Næss på plass. I NCL er vi opptatt av å utvikle en virksomhet som er logistikkfaglig sterk og kommersielt oppegående, og vår nye kollega styrker kompetansen innenfor flere fagområder som kan bidra til at vi får til nettopp det, forteller daglig leder i NorthSea Container Line, Arne Jakobsen.

Turid Næss kommer rett fra rollen som trafikkleder for LPG i Litra gass. Hun har tidligere jobbet som kontorleder hos Odd Hansen, vært matroslærling på bøyelaster, studert shipping og logistikk i Ålesund, samt vært innom mannskapsavdelingen til Knutsen for å nevne noe som hun har på sin imponerende CV. I NCL går hun inn i rollen som operasjons og logistikkspesialist. 

Turid’s bakgrunn med en kombinasjon av kommersiell og operasjonell erfaring styrker vårt team og vi gleder oss til å se resultatene av dette nå fremover, sier Jakobsen.

– Jeg har gledet meg til å starte. Det er en skikkelig kunnskapsrik og energisk gjeng som er engasjert i å sette sammen gode logistikk løsninger for kunden. NCL er en betydelig norsk aktør innen nærskipsfart, firmaet er hele tiden i utvikling og jobber tett sammen med industri og næringsliv for å utvikle morgendagens transportløsninger. Jeg er veldig stolt og ydmyk over å få være med på dette flotte laget. NCL har virkelig forstått at sammen gjør vi hverandre bedre.

Jeg er veldig fornøyd med de første ukene, hele selskapet jobber samlet for å oppnå gode resultater og jeg var med på mitt første fellesmøte under en time etter jeg startet i selskapet. Og så digger jeg at ingen gir seg her før det har blitt så bra som det kan bli. Oppstarten lover godt avslutter Næss

AVBILDET: Turid Næss startet i NorthSea Container Line, som operasjons- og logistikkspesialist, 1. november 2017.

FAKTA: NorthSea Container Line​ (NCL) er en komplett logistikkleverandør, som opererer skip på Vest-, Midt- og Nord-kysten av Norge og sentrale europeiske knutepunkter - Hamburg, Bremerhaven og Rotterdam. Med hovedkontor i Haugesund og et nettverk av agenter i Norge og Europa, kombinerer vi sjø og landbasert transport for å sikre effektiv og kostnadseffektiv transport door2door.Nyhetsemner:  NCL , 45 ft container , Container , Karmsund
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab