ShortseaShipping
AdBanner

Ship to Norway from Poland - Første arrangement

Interesserte transportkunder deltok i det første kampanjemøtet for å lære hvordan de kan spare penger og redde verden. Greencarrier Polen var vertskap.

Greencarrier hadde invitert kunder og medlemmer av Scandinavian Polish Chamber of Commerce (SPCC) til arrangementet i Greencarriers terminal i Karpin utenfor Warszawa. Mer frakt til sjø til Norge har bred oppmerksomhet i Greencarrier Poland.

SPCC er en forening skapt av forretningsfolk og entreprenører knyttet til Polen og Skandinavia. SPCCs hovedkontor ligger i Warszawa, men organisasjonen er aktiv i hele landet. SPCC har 400 medlemmer.

Hovedmeldingen var klar. Kunder som bruker sjøtransport fra Polen til Norge, sparer penger. Og, sjøtransport er enkel å bruke. Lasten sendes fra dør til dør fra kunden i Polen til mottager i Norge - uten problemer.

Henrik Mossin fra Greencarrier Norway, presenterte et eksempel hvor kostnadsbesparelsen var over 20 %. Lasten sendes effektivt over helgen med pålitelig henting og levering. Og, verden nyter godt av 55 % reduksjon i CO2-utslipp i presentert eksempelet.

Hans Kristian Haram fra Shortsea Promotion Center Norway presenterte kampanjen for å fremme shortsea-transport fra Polen til Norge. Målet er å gjøre polske kunder oppmerksomme på fordelene med shortsea frakt.

Unifeeder ble representert av Jarle Aakredalen fra Norge og Marek Wiese fra Polen. De lovet å tilby potensielle kunder konkurransedyktige priser og tjenester til Norge, som en del av kampanjen.


Nyhetsemner:  God praksis , Unifeeder
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab