ShortseaShipping
AdBanner

Nor Lines jobber med flere spor

Nor Lines er positiv til at man lykkes å finne en god løsning videre for selskapet og beroliger markedet.

Konkurransetilsynet har varslet at de heller mot å ikke akseptere Eimskips oppkjøp av Nor Lines fordi de frykter at at konkurransen og kvaliteten rundt transport av frossenfisk fra Nord-Norge skal bli dårligere.​

Nor Lines uttaler følgende om saken:

"Etter Konkurra​​nsetilsynets foreløpige varsel om negativt utfall i transaksjonen mellom Eimskip og Nor Lines, må dessverre alle fortsatt vente enda en stund for endelig svar. Ankeprosessen er over midt i april. Det arbeides med flere spor for Nor Lines og man er positive til at man vil lykkes med ett av de. I forbindelse med et nytt og innovativt TMS system i Nor Lines er firmaet i en reforhandlingsprosess med kystens agenter. Nor Lines er avhengig av utvikling og forbedring av selskapet og dermed også gode og konkurransedyktige betingelser for å sikre transport på sjøen i fremtiden."

Vi har snakket med Invald Løyning, konsernsjef i DSD og arbeidende styreleder i Nor Lines om dette. - Vi står på videre. Vår nye roro-rute direkte fra Nederland og Tyskland til Vestlandet og Nord-Norge er godt mottatt i markedet. Skipene vil fortsette å seile, selv om vi ikke blir blir en del av Eimskip, sier Løyning.

Nyhetsemner:  RoRo , Eimskip , Oppkjøp
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab