ShortseaShipping
AdBanner

Satser videre med ny TEUs-rekord

Containervolumene er tredoblet på fire år på Haugesund Cargo Terminals på Husøy.

​Karms​​​​​Misspelled Wordund Havn forteller at i 2016 passerte containerterminalen 20.500 Misspelled WordTEUs. Som kjent - 1 TEU er en 20 fots container, 2 Misspelled WordTEUs er en 40 fots container. 

-Aldri før har det gått flere containere over Karmsund Havn. I 2017 forventer vi å passere 25.000 TEU. Takk til rederier, lasteeiere, speditører og alle som jobber for mer gods fra vei til kjøl! Jubler Tore Misspelled WordGautesen, havnedirektør i Karmsund Havn.

Karmsund Havn betjener en rekke næringer - fra Misspelled Wordoff-shore til fisk og fiskeforedling, fra containere til fritidsflåten. Havna har mange bein å stå på. De neste årene skal havnen investere omlag 650 millioner kroner for å utvikle seg enda mer - og naturligvis tiltrekke seg flere kunder med en effektiv og moderne havn.

Avbildet ser leserne "Rumba" fra North Sea Container Line, NCL. NCL er Karmsund Havns største containerlinje, og rederiet har mange ukentlige anløp til containerterminalen på Husøy. 

Mer info?

Nedenfor viser vi rutetilbudet for Haugesund på Misspelled WordShortseaSchedules. De røde punktene er direkte forbindelser, de røde indirekte. Klikk på kartet for mer detaljer.

Nyhetsemner:  Karmsund , Havn , Fisk , Container , Terminal , Volumer
  
Relaterte nyheter
  

Finn en rute for din last

Shortsea Promotion Centre Norway | shortsea@shortseashipping.no | Tel: +47 9056 2994 | © SPC Norway 2014 | Feedback
Publishing: ChainLab - Design: ChainLab